Min profil

20 års erfaring med udvikling

Min egen baggrund er alsidig – fra ledelse i hotelbranchen, forskellige stabs- og ledelsesroller i konsulentbranchen til HR i detail- og advokatbranchen.

Den røde tråd i min karriere handler om udvikling af folks potentiale. Det er en kæmpe motivationsfaktor samt et privilegium for mig at være vidne til at se et andet menneske få større indsigt og vokse. 

Jeg tror på at virksomheder fremover skal se sig som en samfundsnyttig medspiller med fokus på at udstyre hver enkelt medarbejder i virksomheden med meningsfulde og sunde KPI’ere. Den bæredygtige ledelse må nødvendigvis afhjælpe unødig stress og udbrændthed, og istedet skabe mulighed for sunde kollegiale fællesskaber, hvor der er psykologisk tryghed. Bæredygtig ledelse må kunne skabe engagement, men også mulighed for fordybelse.

Jeg ønsker at bidrage til et bæredygtigt samfund, ved i højere grad at hjælpe mennesker med at forbinde krop og hoved.

Den meningsfulde samtale kan netop det.

Uddannet psykoterapeut

Jeg er uddannet fra Akademiet for Psykoterapi. Den 4-årige psykoterapeut-uddannelse opfylder Psykoterapeut-foreningens kriterier.

Det er kun dig, der ved hvad du har brug for at tale om og blive klogere på.
Centrale behov som anerkendelse, at sætte grænser, at give og modtage kærlighed – dette er noget vi lærer gennem relationer til andre mennesker. Man kan sige at vi bliver til i samspil med andre.

Afhængig af hvordan lige netop dine behov er blevet mødt af andre i dit liv, så vil disse behov udspille sig på en mere eller mindre hensigtsmæssig måde i dit voksenliv. Men det er aldrig for sent at aflære eventuel ikke-konstruktiv adfærd og tillære nye og sundere måder.

Vi giver mening på hver vores måde
Ofte er vores adfærd et udtryk for nogle følelser, vi måske slet ikke anede vi havde. Vi viser kun andre “toppen af isbjerget” og har udviklet overlevelsesstrategier og forsvar, der nogle gange beskytter os, andre gange hæmmer os i relationen med andre.

Ved at vi sammen undersøger din livshistorie og hvem du er, vil du forstå dig selv bedre, hvilket er løftestangen til forandring.

Metode og teori som psykoterapeut

Uddannelsen som psykoterapeut lægger vægt på hvordan vi som menneske får krop og hoved til at fungere endnu bedre sammen. Uddannelsen bygger på kropsterapi, gestaltterapi og trækker desuden på teorier indenfor eksistentiel psykologi og udviklingspsykologi.

Ved at arbejde med både samtale og kropsterapi, er det min egen erfaring at vi kan lære at stå stærkere og opbygge større resiliens og handlekraft, idet kroppen aldrig glemmer. Terapiformen er fordybende og støtter op om den enkeltes frihed til at være sig selv.

Værdier og værktøjer

Som terapeut er jeg 100% med mine klienter. Mit indre kompas, der guider mig, er bl.a. værdier som integritet, ansvarlighed og ordentlighed.

Jeg er passioneret omkring at hjælpe mennesker med at blive mere tydelige og bevidste om hvem de er, da det efter min mening er nødvendigt for at skabe et mere bæredygtigt samfund. Digitalisering og globalisering har gjort at livet bevæger sig hurtigt og vi kan let miste os selv i støjen. 

Udover min terapeut uddannelse har jeg bl.a. også en coaching uddannelse og er certificeret MBTI-facilitator. Jeg har også en del andre profilcertificeringer fra erhvervslivet, fx DiSC, Master Danmark, Cubiks, hvilket alle har givet mig mere indsigt i menneskets adfærd på en arbejdsplads.

Scroll til toppen

KOntakt for en aftale om

30 minutters gratis telefon vejledning

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.