Min profil

20 års erfaring med personlig udvikling

Min baggrund er alsidig – fra ledelse i hotelbranchen, forskellige stabs- og ledelsesroller i konsulentbranchen til HR i detail- og advokatbranchen.

Den røde tråd i min karriere handler om udvikling af folks potentiale. Det er en kæmpe motivationsfaktor samt et privilegium for mig at se et andet menneske få større indsigt og vokse. 

Verden bliver stadig mere kompleks, vi har uendeligt mange muligheder, vores måder at omgås på bliver mere virtuelle, og mange rammes af præstationspres. 

At kunne finde ro, retning og mening, at kunne træffe bevidste valg, at mobilisere vilje og vedholdenhed, at skabe og bevare relationer. Det tror jeg er essentielt for vores trivsel.

I samtalerne med mig eksisterer ingen negativ vurdering , du behøver ikke tænke over om du laver fejl eller hvad en anden mon tænker om dig. 

Jeg ønsker brændende at bidrage til et bæredygtigt samfund, ved i højere grad at hjælpe mennesker med at opnå klarhed og forståelse. For sig selv og overfor andre.

Den meningsfulde samtale kan netop det.

Uddannet psykoterapeut

Jeg er uddannet fra Akademiet for Psykoterapi i København. Den 4-årige psykoterapeut-uddannelse opfylder Psykoterapeut-foreningens kriterier.

Det er kun dig, der ved hvad du har brug for at tale om og blive klogere på.
Centrale behov som anerkendelse, at sætte grænser, at give og modtage kærlighed – dette er noget vi lærer gennem relationer til andre mennesker. Man kan sige at vi bliver til i samspil med andre.

Afhængig af hvordan lige netop dine behov er blevet mødt af andre i dit liv, så vil disse behov udspille sig på en mere eller mindre hensigtsmæssig måde i dit voksenliv. Men det er aldrig for sent at aflære eventuel ikke-konstruktiv adfærd og tillære nye og sundere måder.

Vi giver mening på hver vores måde
Ofte er vores adfærd et udtryk for nogle følelser, vi måske slet ikke anede vi havde. Vi viser kun andre “toppen af isbjerget” og har udviklet overlevelsesstrategier og forsvar, der nogle gange beskytter os, andre gange hæmmer os i relationen med andre.

Ved at vi sammen undersøger din livshistorie og hvem du er, vil du forstå dig selv bedre, hvilket er løftestangen til forandring.

Værdier og værktøjer som psykoterapeut

Uddannelsen som psykoterapeut lægger vægt på hvordan vi som menneske får krop og hoved til at fungere endnu bedre sammen. 

Bevidstheden om at vi altid har et valg, at vi er ok akkurat som vi er og at vi bliver, hvad vi tænker – det er arbejdshypoteser for mig. Som terapeut er jeg 100% med mine klienter.

Det indre kompas, der guider mig, er bl.a. værdier som integritet, ansvarlighed og ordentlighed. Som terapeut er mit vigtigste værktøj mig selv. Derfor trækker jeg selvfølgelig også på  egne erfaringer, ift. f.eks. at komme igennem en periode med stress.

Udover min terapeut uddannelse har jeg bl.a. også en coaching uddannelse og er certificeret DISC og MBTI-facilitator. Jeg har også en del andre profilcertificeringer fra erhvervslivet, fx fra People Test Systems, Master Danmark og Cubiks, hvilket alle har øget min indsigt i menneskelige præferencer.

Scroll til toppen

KOntakt for en aftale om

30 minutters gratis telefon vejledning

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.