Ydelser

Gennem meningsfuld dialog, coaching og samtaleterapi har jeg gennem en årrække hjulpet mennesker med at finde deres ståsted og ikke mindst navigere i de krav, man  stiller til sig selv. 

Mine klienter fortæller at jeg formår at se og møde dem, lige hvor de er. Jeg kan hjælpe dig med at opnå klarhed, forståelse og handlekraft, gennem en fortrolig klient relation.

Mental sundhed er ligeså vigtig som fysisk sundhed – se mig som din personlige træner. Det gamle ordsprog: “det er ikke som man har det, men som man tager det” er måske endnu vigtigere i dag end nogensinde før.

 

Min virksomhed er bygget op omkring to områder

1.

1:1 DIALOG OG UDVIKLING. Jeg hjælper mennesker med at blive klogere på sig selv og igennem selvforståelsen udvide deres eget handlerum. Jeg benytter meningsfuld dialog, psykoterapi og fordybelse.

Efter min mening kan alle bruge et service check og mentalt reboot af og til. Ligesom professionelle sportsatleter bruger mental coaches til at kunne stå distancen og præstere, så vil en professionel samtalepartner hjælpe dig med at stå mere tydeligt som dig.

Vi træner vores kroppe gennem løb, fitness og andre motionsformer. Vores mentale tilstand er mindst ligeså vigtig i forhold til vores trivsel.

2.

UDVIKLING PÅ JOB.  Jeg støtter ledere og specialister, via mentoring, coaching og meningsfulde samtaler.

Det kan f.eks. være at du har brug for at få tilknyttet en uvildig mentor, der ikke er en del af din virksomhed.

Jeg arbejder også gerne med gruppe processer, team udvikling og sparring omkring teamsamarbejde og trivsel.

Et højt præsterende team kan skabe store resultater for en virksomhed. For at et team fungerer er der forskellige præmisser, der skal være opfyldt, som fx tillid, tydelig retning og målbillede.

Jeg kan facilitere processer, afholde individuelle samtaler og hjælpe en leder i mål.

Mulighederne er mange og jeg kan hjælpe dig i den retning, du ønsker. At have en professionel samtalepartner på sidelinjen, der både kan lytte, sætte et spejl op for dig og stille de svære spørgsmål, vil alt andet lige accelerere din personlige udvikling, din trivsel og den gode kontakt til dine relationer.

I samtalerne med mig eksisterer ingen negativ vurdering , du behøver ikke tænke over om du laver fejl eller hvad en anden mon tænker om dig.

Min værktøjskasse indeholder både elementer fra ledelse, coaching, mentoring, HR, psykoterapi og kropsterapi. Sammen finder vi ud af hvad netop du har brug for, som det er lige nu.

Scroll til toppen

KOntakt for en aftale om

30 minutters gratis telefon vejledning

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.