Ydelser

Trivsel og engagement: Er du mindre glad og mangler energi? Går du med bekymringer og savner du mening, så kan vi få boostet din livsglæde og energi! Hjernen er plastisk og kan skabe nye forbindelser så du kan få det bedre og opleve meget mere trivsel. 

Livsændringer: Står du et sted i livet, hvor noget betydningsfuldt afsluttes og er den nye vej svær for dig? Mangler du kraft til at komme videre? Få klarhed over muligheder og øget motivation. Det kan være omkring alt lige fra job og karriere skifte, til et afsluttet parforhold eller børn der er flyttet hjemmefra.

Job: De fleste virksomheder laver løbende fraværsstatistikker, men hvordan måler man det mentale fravær, når medarbejderne møder op, men ikke mentalt er til stede? Når problemer dræner al energi, tankekraft og kreativitet?

Muligheden for at snakke om det, der dræner eller forstyrrer én, betyder at man efterfølgende kan vende tilbage til sit arbejde med fornyet overskud, fokus og motivation

Stress: Stress påvirker din hjerne og din krop, hvilket jeg har personlige erfaringer med.  Det kan være svært at overskue hvad du kan gøre for at få ro på dit system og lære at håndtere stress på en anden måde. Hvis du fortsætter som du plejer, så får du samme resultat. Vi finder en vej sammen og får dig tilbage i balance, afdækker dine stressmønstre og lægger byggestenene for ny trivsel.

  • Jeg hjælper dig, der er stressramt, med at komme ovenpå efter en stressperiode.
  • Jeg understøtter om nødvendigt kommunikationen med din arbejdsgiver, rådgiver om sygemelding, samt udarbejder en plan for, hvordan du bedst vender tilbage til dit job, hvis en sygemeldingsperiode har været nødvendig.
  • Jeg vejleder også gerne nærmeste leder samt HR på arbejdspladsen omkring den bedst mulige håndtering af situationer, hvor en medarbejder har fået stress.

1:1 DIALOG OG UDVIKLING. Jeg hjælper mennesker med at blive klogere på sig selv og udvide deres eget handlerum igennem selvforståelse.

Vi træner vores kroppe gennem løb, fitness og andre motionsformer. Vores mentale tilstand er mindst ligeså vigtig i forhold til vores trivsel.

Alle kan bruge et “service check” og “mentalt reboot” af og til. Ligesom professionelle sportsatleter bruger mental coaches til at kunne præstere, så vil en professionel samtalepartner hjælpe dig med at stå mere tydeligt som dig.

Scroll to Top

KOntakt for en aftale om

30 minutters gratis telefon vejledning

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.