Ydelser

Gennem meningsfuld dialog, coaching og samtaleterapi har jeg gennem en årrække hjulpet mennesker med at finde deres ståsted og navigere i de mange krav og forventninger, der stilles til den enkelte. Og ikke mindst de krav man som menneske stiller til sig selv. 

Mine klienter fortæller at jeg formår at se og møde dem, lige hvor de er. Jeg kan hjælpe dig med at vokse, gennem en fortrolig klient relation. Dette er for mig noget af det mest meningsfulde og givende.

Min virksomhed er bygget op omkring tre områder

1.

1:1 DIALOG. Jeg hjælper mennesker med at blive klogere på sig selv og igennem selvforståelsen udvide deres eget handlerum. Jeg benytter meningsfuld dialog, psykoterapi og fordybelse.
Efter min mening kan alle bruge et service check og mentalt reboot af og til. Ligesom professionelle sportsatleter bruger mental coaches til at kunne stå distancen og præstere, så vil en professionel samtalepartner hjælpe dig med at stå mere tydeligt som dig.

Vi træner vores kroppe gennem løb, fitness og andre motionsformer. Vores mentale tilstand er mindst ligeså vigtig i forhold til vores trivsel.

2.

Udvikling på job. Jeg støtter ledere og specialister, via mentoring, coaching og meningsfulde samtaler.

Måske har du brug for at få tilknyttet en uvildig mentor, der ikke er en del af din virksomhed.  Eller måske har du brug for en professionel, der observerer din adfærd overfor dit team, til oplæg eller til møder, og giver dig feedback efterfølgende, så er du velkommen til at invitere mig ind i din virksomhed

3.

Team samarbejde og trivsel. jeg faciliterer gruppe processer, team udvikling og sparring omkring teamsamarbejde og trivsel.
Et højt præsterende team kan skabe store resultater for en virksomhed. For at et team fungerer er der forskellige præmisser, der skal være opfyldt, som fx tillid, tydelig retning og målbillede.

Jeg kan faclitere processer, afholde individuelle samtaler, og hjælpe en leder i mål.

Mulighederne er mange og jeg kan hjælpe dig i den retning, du ønsker.

Min værktøjskasse indeholder både elementer fra ledelse, coaching, mentoring, HR, psykoterapi og kropsterapi. Sammen finder vi ud af hvad netop du har brug for, som det er lige nu. Alle vil have gavn af at blive lyttet til og opleve et rum, hvor du er ok, ligesom du er der. Hvor der ingen negativ vurdering eksisterer, hvor du ikke behøver tænke over om du laver fejl eller hvad en anden mon tænker om dig. Vi udvikler os mod lyset, fremfor at få påpeget, når vi laver fejl.

At have en professionel samtalepartner på sidelinjen, der kan lytte og samtidig sætte et spejl op for dig og stille de svære spørgsmål, vil alt andet lige accelerere din personlige udvikling, din trivsel og den gode kontakt til dine relationer.

Scroll til toppen

KOntakt for en aftale om

30 minutters gratis telefon vejledning

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.